#KOVIDOL – Kiút a járványhelyzetből

Mindenki #KOVIDOL: Vállalja Véleményét – Tesz a Tisztánlátásért – Kiáll az Igazságért

Könyvbemutató és beszélgetés Marosvásárhelyen

Fri Sep 09 2022 Stratégia Csiga 0 Esemény Könyvek

COVID–1984: Fekete doboz könyvbemutató és eszmecsere Marosvásárhelyen. Témák: A járványhelyzet mozgatórugói és anomáliái, az intézkedések és az oltáskampány következményei; Kiutak és megoldások: „prepperkedés”, önellátás/önrendelkezés, off grid (rendszerfüggetlen) életforma, közösségépítés, egészség(ügy), (ön)gyógyítás, oktatás, permakultúra, ökoépítészet… tudatosodás. A beszélgetés vendége: Mújdricza Péter – építész és művészeti író, akivel közösen álmodtuk meg a szupervályog Búbos Ökoházakat.

Bővebben…

Responsive image

A mindent eldöntő első 500 nap – Előszó a COVID–1984 könyv 2. és a 3. kiadásához

Sat Mar 12 2022 Stratégia Csiga 0 #KOVIDOL Esemény Könyvek

Nagy örömömre szolgál, hogy a COVID–1984 első kiadása pár hét alatt elfogyott, és máris megjelenhet a második (sőt immár a harmadik). Ez igazolja, hogy nem volt hiábavaló az erőfeszítésünk, hogy megszülessen ez a könyv. A második kiadáshoz írt előszó visszatekintés az elmúlt két év történéseire és tanulságaira. Több hónapos kutatómunkám eredménye ma már nemcsak egy alapos szakmai áttekintés és bizonyítékgyűjtemény a járvány megítélésével és kezelésével kapcsolatos számtalan problémáról, hanem egy fontos kordokumentum is. Azért is készült, hogy megörökítse az emberiség egyik legsötétebb, egyben legnagyobb lehetőségét jelentő korszakának eseményeit. Hogy miért lehetőség? Mert esélyt ad az ébredésre és a változtatásra.

Bővebben…

Responsive image

Szkeptikus Kerekasztal – 1. és 2. rész

Sun Feb 27 2022 Stratégia Csiga 0 #KOVIDOL Esemény Hasznos oldalak

A Szkeptikus Kerekasztal vendége voltam. A két beszélgetésből készült igényes videóanyag sok olyan információt, gondolatot is tartalmaz, amelyet máshol, pláne ilyen összefüggésben nem még hallhattunk. Érdemes megnézni mindkét interjút.

Bővebben…

Responsive image

A Józan Paraszt Beszól... a kovidról is!

Sun Feb 27 2022 Stratégia Csiga 0 #KOVIDOL Esemény Hasznos oldalak

A keresetlenül őszinte "videóblogger" interjúi a kovidról: Márki-Zay Péterrel, Rusvai Miklóssal és a COVID-1984 könyv szerzőjével.

Bővebben…

Responsive image

A KOVID mítosz – interjúsorozat a pandémia valós arcáról és a kiútról

Fri Feb 11 2022 Stratégia Csiga 0 #KOVIDOL Hasznos oldalak

KOVID mítosz – interjúsorozat a megújuló Szövetkezet TV-ben. Az első részben az alapokat, azaz a járványhelyzet alapvető mozgatórugóit és anomáliáit tekintjük át.

Bővebben…

Responsive image

A COVID–1984 papírkönyv formában is megjelent!

Sun Dec 19 2021 Dr.Kovács Kovidol 0 Facebook #KOVIDOL Esemény Könyvek

A COVID–1984 papírkönyv formában is megjelent! Dedikálás és beszélgetés a szerzővel 2021. december 22-én és 23-án 17:30-19:00 Budapesten, a HÜVI kávézójában. Ajándékozza karácsonyra szeretteinek az igazságot és a kiút lehetőségét!

Bővebben…

Responsive image

Nyílt levél a kormánynak a koronavírus-járványról és az intézkedésekről

Sat Dec 11 2021 Dr.Kovács Kovidol 0 #KOVIDOL

Nyílt levél a kormánynak a koronavírus-járványról és az intézkedésekről. A COVID–1984: Fekete doboz című könyvben összegyűjtött bizonyítékok alapján követeljük a koronavírusjárvány-helyzet azonnali felülbírálását: a valódi statisztikai adatok és az oltásmelléhatások nyilvánosságra hozatalát; a megszorító, diszkriminatív, a gazdaságot és egésszég(ügy)et tovább romboló intézkedések megszüntetését; a kényszeroltások eltörlését; a kritikus szakemberekkel való nyilvános szakmai párbeszédet és a normális életünk helyreállítását.

Bővebben…

Responsive image

Demonstráció!?

Sat Nov 13 2021 Dr.Kovács Kovidol 0 #KOVIDOL Esemény

Demonstráció!? Igen, ott leszek, mert megmutatom, hogy még élek és van, illetve más a véleményem, mert alul a víznek árja, mert megtisztelem és erősítem a szervezőket, akik helyettem is fáradnak a közért, mert szolidaritást keresek és adok.

Bővebben…

Responsive image

Selyemgubó Életház Projekt, avagy a Nagyipanzió

Wed Aug 11 2021 Dr.Kovács Kovidol 0 Hasznos oldalak

Országos hálózat oltottaknak és oltatlanoknak – megkülönböztetés nélkül! Amennyiben Ön - otthont és gondozást kereső idős vagy fiatal; - gondozásban, ápolásban jártas szakember és munkát keres; - kihasználatlan lakása, kertes háza van; - és/vagy részt venne a kezdeményezés beindításában, működtetésében, örömmel látjuk most induló projektünkben.

Bővebben…

Responsive image

Normális Élet Pártján állók találkozója – beszámoló

Mon Jul 26 2021 Dr.Kovács Kovidol 0 #KOVIDOL

Az ország minden tájáról érkező, sok száz résztvevővel #kovidoltunk együtt az elmúlt héten a Normális Élet Pártján állók találkozóján, a Szelidi-tó partján.

Bővebben…

Responsive image