#KOVIDOL – Kiút a járványhelyzetből

Mindenki #KOVIDOL: Vállalja Véleményét – Tesz a Tisztánlátásért – Kiáll az Igazságért

Nyílt levél a kormánynak a koronavírus-járványról és az intézkedésekről

Nyílt levél a kormánynak a koronavírus-járványról és az intézkedésekről

2021-12-11 (Utoljára Frissítve: Sat, 11 Dec 2021) Dr.Kovács Kovidol 0 #KOVIDOL

Nyílt levelet írtunk a kormánynak a COVID–1984: Fekete doboz könyvünkben megjelent kutatási adatok és információk alapján az njb@parlament.hu címre. A jó példát lehet követni, de nemcsak erre a címre, hanem ahova fontosnak és jogosnak gondolják eljuttatni a véleményüket. Gondolunk a médiaszereplőkre, politikai vezetőkre, döntéshozókra, egészségügyben vagy az oktatásban dolgozókra.

"Tisztelt Népjóléti Bizottság! Tisztelt Képviselők!

Azzal a szándékkal fordulunk Önökhöz, hogy a koronavírus-járvány kapcsán Önöknek is rálátásuk és tudomásuk legyen a világon és Magyarországon mostanra kialakult válságos helyzet kiváltó okaira, a háttérben megbújó összefüggésekre, a számtalan anomáliára, és a megoldási lehetőségekre is. Nemrég készült el egy független, magyar orvos által irt oknyomozó-tényfeltáró könyv, amely tudományos alapossággal összeszedett, tényekkel alátámasztott, rendszerbe foglalt pontokon keresztül veszi sorra a pandémia jellemzőit. A könyv ezen az oldalon érhető el: https://kovidol.hu/blog/dr-kovacs-monika-covid1984-fekete-doboz#main.

Véleményünk szerint ezen információk ismeretében és alapos mérlegelése után szabad csak bármilyen döntést hozni a témában. Ennek fényében nyomatékosan kérjük a megválasztott képviselőinket, döntéshozóinkat, hogy az eddigi válsághelyzeti intézkedéseket vizsgálják felül, és az elemzésbe vonják be a járványkritikus orvos és kutató szakértőket, vegyék figyelembe a magyar és nemzetközi szaktekintélyek véleményét. Csak mindkét oldal meghallgatása és konstruktív egyeztetése alapján fogadható el bármilyen döntés a kovid ügyben! Az eddigi sikertelen, átgondolatlan, tudománytalan és egymásnak ellentmondó intézkedések nem hoztak eredményt, ugyanott tartunk, mint a „járvány” kitörésekor. Sőt! A járvány- és intézkedéskritikus szakemberek a kezdetektől folyamatosan megfogalmazott aggodalmai sorra válnak valóra, a helyzet egyre súlyosabb, azonnali beavatkozást igényel!

Tovább rontja a helyzetet az oltások kötelezővé tétele egyes meghatározó munkakörökben, ami elfogadhatatlan annál is inkább, mert le nem zárult, kísérleti stádiumban lévő génterápiás beavatkozásokat kényszerítenek rájuk, amelyek következményeiért sem a gyártó, sem az oltóanyagot beadó orvos, sem pedig a kormány nem vállal felelősséget. Ráadásul az emiatti pályaelhagyók tovább növelik az orvos/ápoló és tanárhiányt. A nem oltakozók diszkrimináló kényszerítése ellenkezik az alkotmányos és az európai uniós jogokkal. A járványra való hivatkozással lassan két éve nem kapnak megfelelő vagy semmilyen ellátást az akut és a krónikus betegek, a kórházban ápolt betegek hónapokig nem láthatják a hozzátartozóikat. Mindezek testi-lelki szövődményei miatt nap mint nap emberek halnak meg, számos esetben felderítetlen okok miatt és körülmények között! Olyanok, akik tovább élhettek volna. AZ egészségügy romokban hever, a pandémiát és a korlátozásokat a hamis PCR tesztek alapján tartják fent indokolatlanul, és emiatt alkalmazzák a kovidra elírt protokollt, ami számos esetben több kárt okoz, mint hasznot.

Ugyanezen okoknál fogva és a könyvben összefoglaltak alapján határozottan tiltakozunk a gyermekek oltása, és esetlegesen az oltások mindennemű kötelezővé tétele ellen! Kérjük, hogy a magyar és a nemzetközi jog alapján azonnal szüntessék meg az egészséges, oltatlan emberek etikátlan megbélyegzését, hátrányos helyzetbe hozását, megkülönböztetését és direkt vagy indirekt kényszerítését az oltásra. Elfogadhatatlan a kormány azon intézkedése is, ami a munkáltatók döntésére bízza az oltási kényszer alkalmazását az alkalmazottak felmondással történő fenyegetésével. Nem engedhető meg, hogy ilyen messzemenőkig orvosszakmai döntést bízzanak laikus cégvezetőkre!

Követeljük minden eddigi jogsértő, korlátozó intézkedés visszavonását, a kötelező oltások megszüntetését, az egyoldalú és szakmailag megalapozatlan oltáspropaganda beszüntetését. Ez ugyanis messzemenőkig összeegyeztethetetlen az alapvető orvostudományi ismeretekkel az egészségről, az immunrendszer működéséről, az egészségvédelemről és a betegségmegelőzésről.

Követeljük továbbá a pandémiával összefüggő összes fellelhető adat, azaz a valós megbetegedések és halálesetek számának, az oltási mellékhatások és halálesetek gyakoriságának (kiemelten a kórházban ápoltak és elhunytak oltottsági arányára vonatkozóan), továbbá a vakcinagyártók titkosított kutatási adatainak nyilvánosságra hozását!

Minden döntéshozó és egészségügyi szakember erkölcsi kötelessége, hogy megállítsa az emberéletek oktalan kioltását, és megakadályozza a további pusztítást. Kérjük tehát, hogy a fentiek és a könyvben felsorakoztatott tények alapján gondolják át a felelősségük súlyát, és a levelünk alapján kezdjenek érdemi párbeszédet az érintettekkel, hozzák nyilvánosságra az adatokat és tájékoztassák az ország lakosságát a valós helyzetről.

Bízva az emberségben, a józan észben, az együttműködésben és az élhető jövőben, tisztelettel:

a #KOVIDOL.hu csapata

Dr. Kovács Mónika, Fekete Zoltán"

Még Nincsenek Hozzászólások

Hozzászólás

Megjegyzés: HTML nélkül