#KOVIDOL – Kiút a járványhelyzetből

Mindenki #KOVIDOL: Vállalja Véleményét – Tesz a Tisztánlátásért – Kiáll az Igazságért

Tokens of respect, avagy a méltánylás kifejezése

A COVID–1984 𝌇 Fekete Doboz című könyv kereskedelmi forgalomban nem kapható magánkiadvány, amelyet azoknak szánunk ajándékba, akik támogatják a #KOVIDOL – Kiút a járványhelyzetből kezdeményezést.

A könyv több mint fél éves kutató, tényfeltáró-oknyomozó munka gyümölcse. A befektetett energia pénzben nem kifejezhető, de nem is ez volt a cél: A könyv azért született, mert sem szakmailag, sem emberileg nem nézhettük tétlenül azt, ami világszerte történik.

Ezzel együtt méltányoljuk, ha hozzájárul a befektetett munkánkhoz. Az általunk javasolt jelképes támogatási összeg online verzió esetén: 1984 Ft, letölthető pdf esetén: 2984 Ft, hogy minél több emberhez eljuthasson a könyv. Természetesen ennél több felajánlást is hálásan fogadunk, amit megengedhet magának, és amit jó szívvel ad.

Arra is van lehetőség, hogy ajándékba adja a könyvet olyan személy(ek)nek, akiről úgy gondolja, hogy fontos lenne, ha ismerné a járvány valós képét (például orvosának, polgármesterének, fontos politikai-, gazdasági-, szakmai-, médiaszereplőnek vagy bárki ismerősének). A legtöbbet ajánlott közszereplőket az oldalunkon közzétesszük.

Kinek küldene ajándékkönyvet?

Nekünk is van egy hosszú listánk azokról, akiknek fontos eljuttatni a könyvet. Mivel nem valószínű, hogy ők maguk „önként és dalolva” megvennék, így szívesen vesszük, ha az ő példányaikra is érkezik támogatás.

Szeretném elolvasni / közszereplőnek küldeném a könyvet

...

Ingyen is hozzájuthat a COVID–1984 𝌇 Fekete Doboz könyvhöz!

Legfontosabb célunk, hogy minél több emberhez eljuttassuk a könyvben összefoglalt életbevágó információkat! Ha segít ebben, megajándékozzuk Önt egy online könyvvel!

Ehhez nem kell mást tennie, mint hogy kiválaszt 5 személyt [1], és elküldi nekünk a nevét és email címét. Ezt követően mi eljuttatjuk nekik és Önnek is az online könyv olvasásához szükséges hozzáférési hivatkozást.

Nem kell fizetnie tehát sem az 5 ember, sem a saját online könyvéért, de ha megteheti, kérjük, járuljon hozzá a könyv megírásába fektetett munkához.

[1] Kérjük, NE országosan ismert közszereplőket adjon meg, hanem olyan személyeket, akiket mi valószínűleg nem ismerünk, de az Ön életében fontos szerepet játszanak (pl. barát, rokon, házi- vagy kezelőorvos, helyi politikai vagy médiasze-replő, gyermekét tanító pedagógus stb.).

Szeretném az ajándékkönyvet


Jul, 31 2021 (Utoljára Frissítve: Thu, 21 Oct 2021)