#KOVIDOL – Kiút a járványhelyzetből

Mindenki #KOVIDOL: Vállalja Véleményét – Tesz a Tisztánlátásért – Kiáll az Igazságért

Hogyan juthat hozzá a könyvhöz?

.

A COVID–1984 𝌇 Fekete Doboz című könyv kereskedelmi forgalomban nem kapható, kis példányszámú magánkiadvány, amelyet közösségi támogatás (-> crowdfunding) keretén belül azoknak szánunk ajándékba, akik támogatják a #KOVIDOL – Kiút a járványhelyzetből kezdeményezést. A könyv elektronikus (online és letölthető pdf), illetve papírkönyv formában olvasható.

A 480 oldalas, a téma szinte minden aspektusára kitérő könyv egy évnyi önerőből végzett, önkéntes munka gyümölcse. Megszületését nem támogatta semmilyen párt, szakmai vagy civil szervezet. Éppen ebben rejlik a függetlensége és pártatlansága. A befektetett energia pénzben nem kifejezhető, de nem is ez volt a cél: A könyv azért született, mert sem szakmailag, sem emberileg nem nézhettük tétlenül azt, ami világszerte történik.

Kérjük, támogassa a befektetett és a jövőbeli munkánkat és költségeinket, hogy minél több emberhez eljuthassanak a könyvben összefoglalt életbevágó információk!

Arra is van lehetőség, hogy ajándékba adja a könyvet olyan személy(ek)nek, akiről úgy gondolja, hogy fontos lenne, ha ismerné a járvány valós képét (például orvosának, polgármesterének, fontos politikai-, gazdasági-, szakmai-, médiaszereplőnek vagy bárki ismerősének). A legtöbbet ajánlott közszereplőket az oldalunkon közzétesszük.

Kinek küldene ajándékkönyvet?

Nekünk is van egy hosszú listánk azokról, akiknek fontos eljuttatni a könyvet. Mivel nem valószínű, hogy ők maguk „önként és dalolva” megvennék, így szívesen vesszük, ha az ő példányaikra is érkezik támogatás.

Ha saját maga is szeretné terjeszteni a könyvet, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.


A könyv online verzióját szabadon hozzáférhetővé tettük, hogy minél több emerhez eljuthassanak ezek az életbevágó információk. Ha nem engedheti meg magának, hogy támogatást küldjön, a következő oldalon elolvashatja a könyvet:

Szabadon olvasható online verzió

.

Támogatóinkat – a támogatás mértékétől függően – megajándékozzuk a könyv letölthető pdf verziójával és/vagy a papírkönyvvel.

Támogatást küldökJul, 31 2021 (Utoljára Frissítve: Sun, 27 Feb 2022)