#KOVIDOL – Kiút a járványhelyzetből

Mindenki #KOVIDOL: Vállalja Véleményét – Tesz a Tisztánlátásért – Kiáll az Igazságért

Érdekli a COVID–1984 könyv, terjesztené a könyvet, csatlakozna a #Mindenki KOVIDOL – Kiút a járványhelyzetből kezdeményezéshez és/vagy segítséget keres?

Kérjük, írjon a következő e-mail címre:

info@kovidol.hu

Fontos! Ha írt nekünk, és nem kapna választ 1-2 napon belül, kérjük, nézze meg a SPAM-ben.


.

KOVIDOLunk a Facebookon (is)

.

CVD84

Kiút a járványhelyzetből – ACOVID–1984 könyv Facebook oldala CVD = Credential Valid Direct information about COVID–19 = Hiteles Alapos Közvetlen információk a COVID–19-ről: a járvány valós képe, ami nem szerepel a propagandában.


COVID–1984 #KOVIDOL!?

COVID helyett szabadon! – A COVID–1984 könyv Facebook csoportja:

Várjuk csatlakozását, ha 1. Vállaja a véleményét; 2. Tesz a tisztánlátásért; 3. Kiáll az igazság mellett.

A csoportban lehet kérdezni, tapasztalatok és híreket megosztani, ötletek adni arra, hogy mit tegyünk a megkülönböztetés és a megosztottság ellen, és hogy vége legyen a több mint egy éve tartó indokolatlan járványügyi készültségnek és indokolatlan félelemkeltésnek.


DR. KOVÁCS MÓNIKA

„Gyógyítás és egészség” – Facebook oldal: A CVD80 oldalon híreket, más (szak)emberek cikkeit, interjúit osztjuk meg. A Dr. Kovács Mónika a saját személyes szakmai oldalam, ahol elsősorban a saját írásaimat, véleményemet teszem közzé, nemcsak kovid, hanem általában testi-lelki egészség, fejlődés-tudatosodás témában. Ide irányítom azokat is, akik ismerősnek jelölnek, mert a személyes profilomat olyanok számára tartom fenn, akikkel valóban személyesen is találkoztam, akiket ismerek.


AMAZONOK AZ IGAZSÁGÉRT

Facebook csoport: Nem csak nőknek, de női energiákkal és elszántsággal a kovidpropaganda és oltógépezete ellen, hogy megvédjük a gyermekeink, szüleink, családunk EGÉSZségét!


Végül, de nem utolsósorban:

COVID NAVIGÁTOR

„Hm, melyik is volt az a Facebook csoport, ahol…?!”

Hasznos oldalak, csoportok, honlapok, információs csatornák, dokumentumok, események gyűjteménye a kovidról.


Feb, 28 2022 (Utoljára Frissítve: Wed, 27 Jul 2022)