#KOVIDOL – Kiút a járványhelyzetből

Mindenki #KOVIDOL: Vállalja Véleményét – Tesz a Tisztánlátásért – Kiáll az Igazságért

A COVID–1984 papírkönyv formában is megjelent!

A COVID–1984 papírkönyv formában is megjelent!

2021-12-19 (Utoljára Frissítve: Tue, 21 Dec 2021) Dr.Kovács Kovidol 0 Facebook #KOVIDOL Esemény Könyvek


Dedikálás és beszélgetés a szerzővel 2021. december 22-én és 23-án 17:30-19:00 Budapesten, a Hűvösvölgyi Szolgáltatóház (-> HÜVI) kávézójában

Ajándékozza karácsonyra szeretteinek az igazságot és a kiút lehetőségét!


A → COVID–1984: Fekete doboz könyv átfogó szakmai útmutató és bizonyítékgyűjtemény is egyben, amely összegzi a koronavírusjárvány-helyzet rendellenességeit, illetve valós képét, az intézkedések és az oltások következményeit, és kitér a megoldás lehetőségeire is.

"Lassan két éve élünk a világjárvány-helyzet árnyékában. És dacára annak, hogy másról sem szól az életünk, és hogy már milliárdokat beoltottak, nemhogy javulna, de súlyosbodik a helyzet. Egyre többen nézik értetlenül, hogy mi a csuda történik itt?! Egy éven át kutattam, oknyomoztam a témában, hogy elemezzem és megértsem a helyzetet. Kutatómunkám megdöbbentő eredményekre vezetett, amit a COVID–1984: Fekete doboz címmel megírtam. A könyvben olyan háttértényezőkre, mélyebb összefüggésekre is felhívom a figyelmet, amelyekről máshol még nem hallhattunk, és amelyek alapjaiban változtathatják meg a helyzetről alkotott véleményét, bármit is gondolt róla korábban. Kötelező olvasmány minden szakembernek és döntéshozónak, aki emberi életekről és sorsokról dönt, és ajánlott minden „laikus” számára, aki szeretné megóvni a saját és a családja egészségét, szabadságát, jövőjét.” (a szerző)

közösségi támogatás

Még Nincsenek Hozzászólások

Hozzászólás

Megjegyzés: HTML nélkül