#KOVIDOL – Kiút a járványhelyzetből

Mindenki #KOVIDOL: Vállalja Véleményét – Tesz a Tisztánlátásért – Kiáll az Igazságért

Dr. Kovács Mónika – COVID–1984 𝌇 Fekete Doboz

Dr. Kovács Mónika – COVID–1984 𝌇 Fekete Doboz

2021-05-23 (Utoljára Frissítve: Tue, 26 Oct 2021) eapo Admin 0 #KOVIDOL Könyvek

...

Eszköz a szabadságunkhoz!

Zuhan a COVID–1984 járat, ám a fekete doboz rögzítette az eseményeket. Megfejtettük a tartalmát, hogy megelőzzük a katasztrófát. Kezünkben a lehetőség, hogy átszállhassunk egy másik gépre, amit mi irányítunk.

A #KOVIDOL oldalon elsőként megjelenő szakértő, aki

  1. Vállalja a véleményét
  2. Tesz a tisztánlátásért
  3. Kiáll az igazságért

Dr. Kovács Mónika, a COVID–1984: Fekete Doboz tényfeltáró könyv szerzője.

...

A szerző a könyvről

A koronavírus-járvány mozgatórugói és anomáliái, avagy mit rejt a fekete doboz, és hogyan tovább mindezek tükrében?!

Lassan egy éve láttam neki, hogy megtaláljam és kielemezzem ezt a fekete dobozt. Oknyomoztam, kutattam a szakirodalomban, járványügyi rendeletekben, vizsgáltam a háttértényezőket, pszichológiai hatásokat... Összevetettem a fősodrású médiában propagált, illetve az elhallgattatott szakértők ellentmondó / ellentmondásos véleményét, sőt azoknak a hangadó orvosoknak és kutatóknak a korábbi kijelentéseit is, amelyek szöges ellentétben állnak a jelenlegi álláspontjukkal...

„Ha nem bukkannék minden nap egy újabb anomáliára a koviddal kapcsolatban, az lenne a csoda.”

Ezeket az anomáliákat, azaz a járványhelyzet mozgatórugóit tekintem át a könyvben, kiegészítve a helyzetképet az alapvető járványügyi és immunológiai tudnivalókkal (természetesen az oltásokat is ide értve), hogy érthetőek legyenek az összefüggések. Végül igyekeztem kiutat is mutatni, hiszen nemcsak a valóság ismerete fontos, hanem az is, hogy dönteni tudjunk, hogy mit kezdjünk ezzel a helyzettel, hogy hogyan jöjjünk ki belőle megerősödve és EGÉSZségesen.

Ajánlom a könyvet:

Oltottaknak és oltatlanoknak, járványhívőknek és járványszkeptikusoknak, szakembereknek és laikusoknak, és mindazoknak, akik bizonytalanok a helyzet megítélését illetően, mert közös érdekünk az igazság feltárása, a – testi, lelki, szociális – EGÉSZségünk és a szabadságunk megóvása, a normális életünk helyreállítása.

Dr. Kovács Mónika, MD, PhD

...

Szeretném elolvasni a könyvet

...

Még Nincsenek Hozzászólások

Hozzászólás

Megjegyzés: HTML nélkül