#KOVIDOL – Kiút a járványhelyzetből

Mindenki #KOVIDOL: Vállalja Véleményét – Tesz a Tisztánlátásért – Kiáll az Igazságért

Selyemgubó Életház Projekt, avagy a Nagyipanzió

Selyemgubó Életház Projekt, avagy a Nagyipanzió

2021-08-11 (Utoljára Frissítve: Mon, 07 Feb 2022) Dr.Kovács Kovidol 0 Hasznos oldalak

Oltottaknak és oltatlanoknak – megkülönböztetés nélkül!

Az Amazonok az Igazságért csoport első kezdeményezése.

1) Szeretné, ha idős szülője, rokona, ellátásra szoruló családtagja olyan helyen élhetne, ahol szabadon látogathatja, és nem kell ezért kitennie sem őt, sem saját magát az oltás (vagy a harmadik, negyedik… oltások) veszélyének, illetve annak, hogy a saját pénzén kelljen tesztekkel bizonygatnia, hogy egészséges? 2) Elhagyja az egészségügyet, mert nem akar kényszeroltást, és szeretne új munkát találni, ahol a szaktudását továbbra is kamatoztathatja? Vagy gondozásban jártas szakember, aki munkát keres? 3) Van egy lakása vagy háza, amit nem tud kihasználni, és szeretné, ha felesleges kiadások helyett bevételt hozna?

A #Selyemgubó egy most induló országos hálózat, amely ezt a három szükségletet és erőforrást (azaz keresletet és kínálatot) hozza össze, hogy minden érintett a saját lakóhelyéhez közel vehesse igénybe ezt a lehetőséget.

Célunk egy családias, társbérlet „konstrukció” létrehozása, nem tömegszállás idősotthon vagy gondozó alapítás. Emberléptékű és emberséges, független a központosított, bürokráciával gúzsba kötött rendszertől, mentes a betarthatatlan és életellenes szabályoktól, amelyektől minden érintett – dolgozó, bentlakó és hozzátartozó – egyaránt szenved.

A #Selyemgubó Nagyipanzió hálózathoz csatlakozó gondozóknak és ápolóknak szabad és megbecsülést adó munkakörülményeket, a #Selyemgubó Életházak lakóinak pedig jó levegőjű, zöld, nyugalmas környezet (ideális esetben kertet) szeretnénk biztosítani, ahol bármikor találkozhatnak a szeretteikkel, és ahová magukkal hozhatják négylábú cica-kutya társaikat is. Olyan helyet, ahol lehet a kertben üldögélni, sétálni, kertészkedni, töltekezni a természetben... Az aggodalom és az „oltakozás” helyett ez az, ami valóban segít megőrizni a testi-lelki-szellemi EGÉSZséget, ami valóban támogatja az immunrendszert, és megóv a betegségektől, fertőzésektől.

Fontos! A kezdeményezés azokhoz is szól, akik már beoltatták magukat vagy a rokonaikat, de azóta rájöttek, hogy visszavennék az irányítást és a védelmet a saját életük felett, és ezzel egy egészségesebb és biztonságosabb útra lépnének.

Ha érdekli a lehetőség, kérjük, töltse ki az alábbi

előzetes igényfelmérő és kapcsolatfelvételi kérdőív-et

a #Kovidol.hu csapata

Még Nincsenek Hozzászólások

Hozzászólás

Megjegyzés: HTML nélkül