#KOVIDOL – Kiút a járványhelyzetből

Mindenki #KOVIDOL: Vállalja Véleményét – Tesz a Tisztánlátásért – Kiáll az Igazságért


Kiscsoportos fórum / egyéni konzultáció


Kérdezz-felelek COVID-témában a COVID–1984 könyvön innen és túl

-> Miért hibádzik a járványról hivatalosan festett kép? -> Mi a helyzet az oltásokkal? -> ... -> Kiút és alternatívák? Személyre szabottan...

A fórumot és az egyéni konzultációt azoknak javasoljuk, akik szeretnének részletesebb, személyre szabott információhoz jutni a témában.

A részvétel "energiacseréje": A javasolt felajánlás 4-5000.- Ft/fő/fórum, illetve 15-20.000.- Ft/fő/konzultáció. A pontos összeg: amit jó szívvel ad és amennyit megér Önnek a személyre szabott információ és segítség.

Kérjük, hogy amennyiben érdekli a fórum vagy a konzultációs lehetőség, a drkovacs@kovidol.hu e-mail címen jelezze. Így tudjuk, hogy hány emberre számíthatunk, ugyanis a találkozót minimum 4 fő esetén szervezzük meg.

Helyszín:

Budapest HÜVI kávéház.

A személyes találkozást javasolom [1], de indokolt esetben online is csatlakozhat.

Időpont:

Fórum: csütörtökön 17:30-19:00-ig. A következő fórum időpontja: minimum 4 fő előzetes jelentkezése esetén hirdetem meg.

50 perces konzultáció: szerdán 9-12-ig és 16-19-ig (időpontfoglalás előzetes egyeztetés alapján: drkovacs@kovidol.hu)


[1] Ennek több oka van. Az egyik az, hogy mind a lelkünknek, mind az immunrendszerünknek óriási szüksége van a személyes kontaktusra: egymással fizikailag kapcsolódni, cserélni (eszmét, pozitív energiákat és mikroorganizmusokat :-), tanulni, edzeni, töltődni. Ezek hiánya legyengít! Ez a sokadik szűklátókörű és figyelembe nem vett szempont a járványhelyzet kezelése során (részletesen lásd COVID-1984 könyv).


Jul, 31 2021 (Utoljára Frissítve: Mon, 21 Feb 2022)