#KOVIDOL – Kiút a járványhelyzetből

Mindenki #KOVIDOL: Vállalja Véleményét – Tesz a Tisztánlátásért – Kiáll az Igazságért

Amazonok az igazságért – Facebook csoport

Amazonok az igazságért – Facebook csoport

2021-06-20 (Utoljára Frissítve: Wed, 23 Jun 2021) Dr.Kovács Kovidol 0 Facebook #KOVIDOL Hasznos oldalak

Női energiákkal és elszántsággal a kovidpropaganda és oltógépezete ellen, hogy megvédjük a gyermekeink, szüleink, családunk EGÉSZségét!

csoport: Amazonok az igazságért

Miért született ez a Facebook csoport?

A kezdetektől nyomon követem és nagyra becsülöm az „Orvosok… a tisztánlátásért” csoport munkáját. De mind a négy ikonikus vezetője férfi. Kell is a férfi fellépés ehhez kemény küldetéshez, nekem mégis hiányoztak a női energiák. Gondoltam, legyen egy kiegészítő csapat: „Orvosnők… a tisztánlátásért”. De miért csak egészségügyiek? Hiszen ahhoz, hogy lássuk a problémákat és tegyünk a változásért, nem kell a speciális szakértelem. Elég egy csokorra való elszánt és cselekvő nő. És milyen egy elszánt és határozott nő? Hát olyan, mint egy amazon! Így született meg ez az ötlet.

Célja pedig az igazság, és hogy megvédjük a gyermekeinket, szüleinket, családunkat!

Több mint fél évet áldoztam arra, hogy kutassak, oknyomozzak, feltárjam a valós tényeket a COVID–19-ről. Az eredmény azt mutatja, hogy a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban semmi nem az, aminek látszik. Azt gondolom, hogy egy olyan átfogó bizonyítékgyűjteményt állítottam össze, kiegészítve a kiút lehetőségeivel és eszközeivel, ami elég alapot ad ahhoz, hogy határozottan felléphessünk a kovidpropaganda ellen!

Ehhez várom az elszánt és cselekvő amazonokat, és mindazt a tudást, amit hozzá tudnak tenni a közös ügyünkhöz. Bár elsősorban a nőket szólítanám meg, örömmel látjuk a csoportban az elszánt és cselekvő férfiakat is :-).

Dr. Kovács Mónika

csoport: Amazonok az igazságért

A fényképért hálás köszönet Amos Chapple-nek.

Még Nincsenek Hozzászólások

Hozzászólás

Megjegyzés: HTML nélkül